У Франківську кладовки визнали придатними для житла

На черговому засіданні виконавчого комітету франківської міської ради, члени виконкому визнали кладові кімнати у гуртожитках придатними для житла.

Основний аргумент «за» таке рішення, на думку Петра Косюка, начальника управління житлово-комунального господарства – наявність у кладових вікон.

«Прийняте рішення дає змогу затвердити акт комісійного обстеження, за результатами якого ці приміщення будуть переведені зі статусу нежитлових у житлові», — каже Петро Косюк.

Дане питання розглядали у блоці матеріалів управління житлово-комунального господарства.

На наступних засіданнях виконкому, чиновники визначатимуть кому саме виділяти кладові приміщення для облаштування там житла.

Також, на майбутніх засіданнях виконавчого комітету вирішуватимуть «списати» чи ні борги КП «Реконструктор», яке, до слова, займалося будівельними роботами та ремонтами житла. Станом на сьогодні, рахунки підприємства «заморожені».

Пропозицію Петра Косюка «списати» борги підприємства та провести його стагнацію керівництвом «Реконструктора», члени виконкому відклали «до кращих часів», тобто до наступного засідання.

Ще одним рішенням чиновників стало перенесення на перше липня передачу на баланс КП «Дирекція замовника» житлових будинків, які перебувають у підпорядкуванні ЖЕО №3 та №4, при цьому, зобов'язавши директора підприємства, підготувати всі договори про надання послуг до першого червня.



old_editor, 14.05.2009 13:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини