Кріль: Намагання не помічати кризу – це гірше, ніж бездіяльність

«Якщо у нас все так добре, то чому прем’єр із протягнутою рукою вже об’їхала півсвіту? Чому, коли уряд рапортує про подолання кризи – заборгованості по зарплатах ростуть, у бюджеті Пенсійного фонду – діра у кілька мільярдів, а бізнес йде в тінь?» — так прокоментував народний депутат, лідер Єдиного Центру Ігор Кріль заяви урядовців про подолання кризи до кінця цього року.

Політик наголошує, що намагання не помічати кризу – це гірше, ніж бездіяльність. «Результатом такої політики стане лише подальше поглиблення кризи та втрата стратегічних об’єктів держави через зростання зовнішніх боргів», — вважає Ігор Кріль.

На думку політика, «у той час, як увесь світ спрямовує всі сили на оздоровлення економіки, український уряд не придумав нічого кращого, ніж заговорити кризу банальними словами».

«Все це вказує на те, що країні потрібен новий лікар, тобто новий професійний уряд, дієві ліки, тобто антикризовий план, та ефективна терапія, тобто конкретні кроки, а не порожні розмови», — наголосив лідер Єдиного Центру.

old_editor, 28.04.2009 19:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини