Я люблю працювати відверто, а тут до мене були традиції пліток — Турянин

«Безперечно обласна філармонія має ряд проблем, — говорить Василь Турянин, директор обласної філармонії, — Проте на владу я не скаржуся».

Найболючішою проблемою,на думку директора філармонії, є транспортне забезпечення. За його словами, філармонія не може забезпечити колективи транспортом. Окрім транспортних, існують і деякі фінансові проблеми.

Василь Турянин сподівається, що не зважаючи на поточні проблеми ситуація покращиться.

«Я сподіваюся, що ситуація стабілізується», — каже Василь Турянин.

На переконання Василя Турянина, він на своїй посаді людина нова, працює з вересня минулого року, а тому невільно стає жертвою кулуарних пліток.

«Я люблю працювати відверто, а тут до мене були традиції пліток, — зізнається Василь Турянин, — Люди, які не мають відношення до філармонії поливають мене «брудом». Для мене це видається дещо дивним».

Підсумовуючи, Василь Турянин розповів про найближчі плани. Наприкінці травня планується проведення конкурсу «Прикарпатська весна». Участь у конкурсі візьмуть кращі колективи та виконавці області, України та закордону. Серед яких: «Пікардійська терція», угорський колектив «Віват Бохуш», Олексій Колюмін (Москва).





old_editor, 27.04.2009 20:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини