«Чорна» смуга «Говерли»

Матч дев’ятого туру перехідного турніру УБЛ, між івано-франківською «Говерлою» та криворізьким «Кривбасбаскетом», став шостим протистоянням цих команд у поточному сезоні. У всіх попередніх зустрічах переможцями виходили баскетболісти «Кривбасу». Звітний поєдинок не став виключенням.

Баскетболісти з Івано-Франківська дуже активно розпочали перехідний турнір, але потім почали здавати позиції. До прикладу, в попередньому турі, в матчі проти дніпропетровського «Дніпро-АЗОТ», «говерляни» поступилися, ведучи перед заключною чвертю 17 очок. Тож у черговій зустрічі баскетболістам з Івано-Франківська потрібна була перемога.

Перша чверть звітного поєдинку між «Говерлою» та «Кривбасбаскетом» пройшла за рівної боротьби. На міні-перерву команди пішли за невеликої переваги гостей – 22:25.

У другій чверті активнішими на майданчику виглядали баскетболісти з Кривого Рогу. Їхні атаки були гострішими та точнішими. Баскетболісти «Говерли» з усіх сил намагалися зломити хід поєдинку, проте не все у них цього дня виходило на «відмінно». Перша половина зустрічі завершилася на користь БК «Кривбасбаскет» — 42:55.

Схоже, що в перерві Олегу Пелеху вдалося віднайти потрібні слова для своїх підопічних. Франківські «ведмеді» зуміли спіймати свою гру та скоротити відставання у рахунку до чотирьох пунктів — 63:67. Проте, наприкінці поєдинку «говерлянам» не поталанило і вони в черговий раз змушені миритися з поразкою.

За шість секунд до завершення матчу Арсеній Кучинський не влучив двоочковий кидок. Як наслідок — «тактичний фол» і два штрафні кидки на користь гостей. Мілош Павловіч, використав одну з двох нагод відзначитися, встановивши підсумкові 92:95, на користь «Кривбасбаскету».

Для довідки



Найрезультативнішим гравцем матчу у складі «Говерли» став Патрік Спаркс, який набрав 23 очки. У гостей кращим став Дубравко Земліч, в активі якого 20 пунктів.

В останньому турі перехідного турніру УБЛ, баскетболісти «Говерли» проведуть на виїзді, де зустрінуться з «Черкаськими мавпами».

old_editor, 27.04.2009 14:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини