Ювелірний салон «Золотий дощ»

Ювелірний магазин «Золотий дощ» — це окремий маленький світ, де кожна жінка зможе знайти ту прикрасу, яка доповнить ії індивідуальний образ. Скажете, вcі так кажуть? Завітайте в «Золотий дощ», і ви переконаєтесь. Точно. Ну насамперед, це не простий магазин. Завітавши сюди, вам не заглядатимуть в очі з німим запитанням: „Ви вже вибрали?!» Ні, тут таким не займаються. Адже кваліфіковані працівники салону розуміють: для того, щоб купити прикрасу — треба «дозріти». Тому Вам запропонують проконсультуватися, подумати, приміряти... А в той час неодмінно ознайомлять із усіма новинками вибагливої ювелірної моди.

Прийшовши в магазин «Золотий дощ» хоча б раз, ви зрозумієте: коштовності із «Золотого дощу» — для впевнених жінок, які знають ціну собі, не хочуть зливатися із сірою одноманітною масою і дуже добре знають, що таке співвідношення «ціна-якість». Адже в нашому магазині свої колекції представляють понад 20 вітчизняних виробників прикрас. Адекватна гнучка цінова політика, постійно діючі акції неодмінно піднімуть ваш настрій. Вибрана у «Золотому дощі» річ, навіть, здавалося б, найпростіша, обов’язково стане головним акцентом вашого ансамблю, його ядром і смисловою домінантою.

Особливо приємно будуть здивовані молодята, адже ціни на обручки тут — найлояльніші в місті.

Діючі акції

Магазин «Золотий дощ» є учасником клубу споживачів «Форсайт». Тому, при купівлі будь-якої речі на суму від 700 грн. ви отримаєте сертифікат на одноразову знижку 5% в клініці краси «Chateau de Fleurs» та магазині стильного жіночого одягу «ViloNNa».

В понеділок та четвер діють знижки на золото 5%, на срібло 10%.

До Великодня, дня Святого Миколая, Новорічних та Різдвяних свят, Дня Святого Валентина діє гнучка система знижок.

У магазині «Золотий дощ» встановлено термінал «Приватбанку». Діють системи знижок для пластикових карток Infiniti — 10%, Platinum — 7%, Gold — 5%.
old_editor, 24.04.2009 17:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини