«ViloNNa» — стильний жіночий одяг

Компанія «ViloNNa» була створена в 1999 році. В цьому ж році з'явилася перша колекція жіночого одягу і с тих пір ця марка незмінно задовільняє своїх покупців відмінною якістю та комфортністю своїх виробів. Моделі розробляються нашими постійними дизайнерами, які прагнуть не тільки відобразити в колекції останні модні тенденції, але й досягають відмінної посадки моделей на фігурах наших жінок. Це дуже важливо.

Для виготовлення цього одягу використовуються високоякісні італійські тканини та фурнітура. Колекція оновлюється постійно, на протязі усіх сезонів. Наявність власної фабрики та дизайн студії у Києві дає нам можливість дуже швидко реагувати на нові тенденції у моді.

Продукція вітчизняного виробника стильного жіночого одягу торгової марки «ViloNNa» добре відома і користується заслженим попитом серед українських жінок. Клієнти «ViloNNa» — молоді жінки, що відчувають моду та вміють справляти незабутнє враження на оточуючих. Стиль «Vilonna» — це іноді строгий, іноді романтичний, але це завжди вишуканий ексклюзивний одяг.

Брючні костюми, костюми-двійки, плаття і сарафани, блузи і топи — все це представлене у якісному виконанні із сучасних модних тканин від провідних виробників. Європейський розмірний ряд від 34 до 42. Гамма кольорів підбирається з врахуванням індивідуальних особливостей кожної моделі.

Сьогодні, окрім власних бутіків в Києві, колекції від «Vilonna» представлені в магазинах Львова, Івано-Франківська, Мукачево, Ужгорода, Тернополя, Євпаторії, Харкова, Донецька, Мариуполя та Одеси.

Завдяки персональному підходу та гнучкий ціновій політиці бути клієнтом «ViloNNa» легко та вигідно. Наша продукція вже достатньо відома і користується заслуженим попитом завдяки хорошому співвідношенню «ціна-якість».

Ми довели, що відчизняний виробник може завоювати ринок з не меншим успіхом ніж закордонні марки. І ми готові до більш високого рівня задоволення наших милих жінок.

Діючі акції

«Акція дня»


Суть: кожний день на протязі Великодніх та травневих свят діють знижки від 20% до 40% на модель одягу. Модель змінюється кожного дня. Слідкуйте!

Магазин «ViloNNa» є учасником клубу споживачів «Форсайт». Тому, при купівлі будь-якої речі на суму від 700 грн. ви отримаєте сертифікат на одноразову знижку 5% в клініці краси «Chateau de Fleurs» та ювелірному магазині «Золотий дощ».

У всіх магазинах «ViloNNa» встановлені термінали «Приватбанку». Діють системи знижок для пластикових карток Infiniti — 10%, Platinum — 7%, Gold — 5%.

Адреса фірмового магазину «ViloNNa» в м.Івано-Фраківську:

ТК «Панорама Плаза», Північний бульвар, 2а, другий поверх.

old_editor, 24.04.2009 17:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини