Клініка краси «Chateau de Fleurs»

В листопаді 2008 року на території комплексу «Чорний замок», в одному із наймальовничіших куточків Івано-Франківська, відкрилася українcько-швейцарська клініка краси «Chateau de Fleurs». Для вас — це унікальна можливість отримати комплекс процедур, які дозволять вам відмінно почуватися та виглядати.

Приділивши багато уваги розслаблюючому інтер‘єру та навчанню персонала, ми забезпечимо отримання вами позитивного заряду енергії на довгий час. Багато уваги приділяється комфорту клієнта під час проходження процедур. З нами ви забудете, що таке сидіння з маскою на обличчі в незручному місці, плями на одязі від косметичних засобів, погляди сторонніх під час процедури або відпочинку та інші випадки, що часто відбивають бажання доглядати за собою за межами власної оселі. При відвіданні клініки краси, клієнту запропонують переодягтись у комфортний халат, м‘які махрові тапочки, його повідомлять про нові процедури, пригоcтять ароматним чаєм та свіжим соком.

Надзвичайно привітний та толерантний медичний персонал кліники систематично проходить навчання у швейцарських колег.

До речі, клініка краси «Chateau de Fleurs» є ексклюзивним представником швейцарської косметики Hormeta. Ця унікальна косметика відзначена найвищим сертифікатом якості Swiss Coss, якого не мають багато з дорогих та розрекламованих косметичних марок. До її складу входять виключно натуральні інгридієнти та запатентований комплекс мікроелементів, що і дає просто блискучий результат. Косметика не визиває звикання шкіри та дозволяє отримувати чудовий ефект при довготривалому використанні цих засобів. Hormeta вже має своїх прихильників в Івано-Франківську.

Все лікувальне обладнання клініки краси — від швейцарської компанії «Silhouet-Tone».

В «Chateau de Fleurs» підхід до проблем клієнта кардинально відрізняється від багатьох салонів України, не кажучи вже про Івано-Франківськ. Всі процедури по догляду та лікуванню шкіри починаються з діагностики за допомогою німецької діагностичної апаратури. Саме таким чином фахівці клініки встановлюють проблеми вашої шкіри і відповідно підбирають процедури та косметичні засоби, які підійдуть саме вам. В клініці є недопустимим визначення діагнозу «на око». Саме тому нам вдається вирішувати навіть такі складні проблеми наших клієнтів як затяжна вугрева хвороба, ранне старіння шкіри, значна дегидратація, спричинена нестачею вітамінів, агресивною дією Сонця, глибокі зморшки, пігментація, помітна судинна сітка (купероз) та інші. Надзвичайний омолождувальний ефект досягається за рахунок повного оновлення шкіри шляхом курсу мікродермобразії. Великий вибір ексклюзивних апаратних процедур, які є тільки в нашій клініці, а також різноманітних швейцарських масок та спеціальні масажі обличчя, розроблені швейцарською фірмою Hormeta, зможуть принести вам просто вражаючий результат.

Щодо догляду за тілом, то революційний апарат по боротьбі з целюлітом Lumicell Touch гарантовано покращить стан вашого тіла. Принцип дії апарату полягає в дії мікротоків та cвітла magenta, яке розщеплює жирові капсули, виводить зайву рідину, сприяє схудненню, формує силует, зменшує стрії. Загалом дія апарату описується як формування «бразильських» сідниць.

Позбавитись небажаного волосся вам допоможе ніодимовий лазер. На відміну від звичайних лазерів, цей видаляє навіть сиве та дуже тонке волосся. Окрім цього, за допомогою лазеротерапії, ви зможете позбавитись папілом та тріснувших судин. Подібних лазерів на Україні є тільки два. Один з них — в Chateau de Fleurs.

Chateau de Fleurs допоможе вам поєднати приємне з корисним. Якнайкраще для цього підійдуть SPA-процедури. Їх, до речі, у клініці краси неймовірно широкий вибір. Заклад пропонує величезну кількість масажів, обгортання морськими водоростями, термо-процедури. Одним словом, все для душі і тіла. Всі процедури є комплексними, кожна з яких включає розпарювання в екокапсулі, скрабування тіла на гарячому мармурі, обгортання і все це закінчується масажем з активними швейцарськими кремами. Новинка SPA процедур – японський масаж стоп, який приносить просто райське задоволення. Завдяки дії на активні точки на стопах, що відповідають за діяльність різних органів та систем, ви зможете позбавитись хронічної втоми, нервозності, безсоння, скоректувати роботу органів, покращити настрій.

Про цілющі і відновлювальні властивості Мертвого моря ходять легенди. Щоб перевірити його чудодійну силу не обов’язково бігти за путівкою у найближчу турагенцію. Завітайте у Chateau de Fleurs, до Ваших послуг там працює кімната «Мертвого Моря».

За недовгий час існування клініки краси «Chateau de Fleurs» цей заклад вже здобув своїх постійних та вдячних клієнтів, багато з яких вирішили досить складні проблеми зі шкірою, покращили стан нервової системи. До речі, серед відвідувачів клініки чоловіків на 10% більш ніж жінок.

Швидше за все ви подумали, що і ціни в клініці неймовірно високі. Але і тут ви будете приємно вражені.

Діючі акції.

В клініці краси «Chateau de Fleurs» діє гнучка система лояльності клієнтів.

Даний заклад є учасником клубу споживачів «Форсайт». Тому, при обслуговуванні на суму від зоо грн. ви отримаєте сертифікат на одноразову знижку 5% в магазині стильного жіночого одягу «Vilonna» та ювелірному магазині «Золотий дощ».

TOP-процедури місяця.

Антицелюлітна та формуюча силует процедура на апараті Lumicell Touch – 170 грн.

Мікродермобразія шкіри обличчя (оновлення, омолодження шкіри, що дозволяє їй сяяти, окрім того підготовлює її до літа, в результаті чого ви отримуєте рівну, бронзову засмагу) – три фази – 250 грн.
old_editor, 23.04.2009 20:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини