Що коїться за стінами танцювальної школи Влада Ями?

На початку квітня в Івано-Франківську відкрили танцювальну школу Влада Ями.

На прес-конференції, яка передувала відкриттю закладу, Влад Яма заявив, що школа стане благодійним проектом — в школі безкоштовно навчатимуться діти-сироти та діти хворі на цукровий діабет.

Зі слів Влада стало зрозуміло, що саме він фінансуватиме навчання цих дітей. На практиці виявилось, що за кожною дитиною закріплено мецената, який і фінансує навчання цих дітей.

Що ж виходить – Влад Яма вирішив «нажитися», прикриваючись благодійною вивіскою?

До слова, директор танцювальної школи Анна Крисюк каже, що школа танцю – це проект не благодійний, а комерційно-благодійний.

«Відкритими» залишились питання про те, чи отримує Влад прибуток від школи? Хто оплачує його транспортні витрати, та хто фінансує проживання та харчування Влада Ями на час його перебування у Івано-Франківську? Подейкують, що Влад Яма безкоштовно живе та харчується у одному з готелів міста.

Отримати коментар на свої запитання у самого Влада Ями «Малакаві» не вдалося.

Минулих вихідних Влад був у Івано-Франківську з метою презентації танцювального одягу для малозабезпечених діток та проведення майстер-класів.

На цей захід «Малакаву» не запросили. Директор школи Анна Крисюк пояснила це тим, що, мовляв у неї багато роботи, а журналісти, які хотіли потрапити на презентацію та майстер-класи, самі телефонували до неї та дізнавалися детальну інформацію.

Загалом, за два дні свого перебування у Івано-Франківську, Влад Яма так і не зміг віднайти 15 хвилин для спілкування з «Малакавою», проте він порадив звернутися до його піар-менеджера – Анастасії Вагуліної.

Отримавши перелік запитань, Анастасія Вагуліна почала відверто ігнорувати дзвінки «Малакави» і, звісно, ніяких відповідей на запитання не дала.

Що ж відбувається за стінами танцювальної школи Влада Ями: спроба заробити «добрим ділом» чи не правильно збудована інформаційна політика? Це питання поки залишається без відповіді.



old_editor, 09.04.2009 17:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини