«Нова Україна» — новий «подарунок» до виборів

В Івано-Франківську стартував новий громадський рух «Нова Україна». Молодіжна ініціатива, покликана сформувати свідомих українців у покоління майбутніх лідерів держави.

«Наша організація, — запевняє голова руху Дмитро Романюк, який прославився перед президентськими виборами, коли кинув яйцем у Віктора Януковича, — Не належить до жодної політичної партії, приватного підприємства чи кримінального авторитету. Фінансування тільки з членських внесків. Хочемо об’єднати навколо себе нові обличчя, нові ідеї, найсильніших, найперспективніших людей з почуттям патріотизму, які виведуть країну з кризи і змінять всю концепцію влади в країні».

Цього разу Дмитро Романюк виявлятиме свій протест проти влади більш гуманно, не яйцями, а всеукраїнським рухом.

На питання про таку ідеологічну схожість з громадською організацією Арсенія Яценюка «Фронт змін» Дмитро Романюк каже, що то лише збіг обставин, а те, що рух презентований напередодні виборів – взагалі іронія долі, «такий собі подарунок»,— каже Дмитро Романюк .

«Партією поки що бути не плануємо, але йдемо до того, що рух буде всеукраїнським», — говорить він.

Наразі до організації «Нова Україна» входить 30 членів, і Дмитро Романюк каже, що ніяких відомих політичних діячів серед них немає.

На конференції «Нової України» було багато молоді, і кожен казав, що прийшов за власною ініціативою і хоче вступити до руху. «Ми розглядатимемо кожного кандидата, в нас кожен член руху – це особистість», — каже Дмитро Романюк.

old_editor, 08.04.2009 20:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини