Прикарпатські ПОРИсти закликають Ющенка негайно розпустити антиукраїнський парламент

Політрада Івано-Франківської обласної організації ГП «ПОРА» прийняла заяву з приводу голосування за святкування 90-ї річниці ленінського комсомолу.

«Рішення про святкування прийняте Верховною Радою, є ганебним і аморальним. Не може бути проукраїнським парламент, який готовий святкувати ювілей ідеологічної організації, спів відповідальної за голодомор, репресії, знищення патріотів України. Не можуть бути проукраїнськими політичні партії, які підтримали таке маразматичне рішення», — говориться у заяві.

ПОРИсти говорять, що без змін політичних еліт не буде успішної держави і закликають виборців більше не голосувати за ПР, компартію, БЮТ та Блок Литвина. Також представники ПОРИ просять Президента терміново розпустити антиукраїнський парламент.

«І якщо Нюрнберг належно оцінив злочини фашизму, то за 19 років незалежності Україна не спромоглась дати оцінку злочинам комунізму. А чи зможе це здійснити колишнє комсомольське «лушпиння», яке зараз гордо називається елітою Івано-Франківщини, бо під прикриттям усім відомої «Жінки в білому з косою» чи «Двічі несудимого Зека» стали народними депутатами України? Для прикладу, відповідальному німецькому політику і в голову не прийшло б піднімати питання про святкування річниці «Гітлер-Югенд», — сказав Руслан Коцаба, голова Політради Івано-Франківської обласної організації ГП «ПОРА»,

old_editor, 08.04.2009 18:42



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини