На що можна витратити зарплату. Варіанти «Малакави»

За даними обласного управління праці середня зарплата жителів Прикарпаття у лютому становила трохи більше, як 1500 грн.

На що ж можна використати таку казково-фантастичну суму? Варіанти «Малакави».

1. Прогуляти за вечір в якомусь кафе, забути про кризу, відчути себе заможною людиною, а на ранок знову згадати про кризу і про бідність.

2. Заплатити за опалення, світло, інтернет, телефон, комун послуги. Віддати борг сусіду Васі, і здати гроші на день народження колеги по роботі. У повній мірі відчути себе кращим громадянином України, який виконує всі свої обов’язки і нікому не боргує. Вночі спати, як немовля: міцно і солодко. Зранку піти позичити гроші у сусіда Васі.

3. Зібрати невеличкий пікет під стінами білого будинку з розрахунку 30 грн. кожному пікетувальнику. Назбирається десь 50 охочих. Результат після цього, як мінімум, побачити себе по місцевих новинах, як максимум, потрапити в лави опозиційних партій та рухів, які потім за членство можуть щось і заплатити. Якщо цього всього не станеться, на ранок зрозуміти, що політика, то не ваше, і піти заробляти чергову зарплату.

4. Купити нерухомість — місце на кладовищі. На відміну від первинної та вторинної житлової нерухомості, ця точно в ціні падати не буде, і попит на неї ні за якої кризи не зменшиться.

5. Якщо ж сума у 1500 грн. для вас настільки велика, що аж потьмарився розум, то можете віддати їх на роботу компанії «Ваша Надія», вкласти в один із благодійних проектів Анни Крисюк чи віднести в КС «Християнська злагода». Після цього довго думати, чого українці така немудра нація.

А як Ви пропонуєте витратити 1500 грн.?

old_editor, 03.04.2009 15:48



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини