Угриновський: Кому потрібен кредит? Блащуку? Мені? Та завтра ми з Блащуком звільнимося

Заступник керівника «Теплокомуненерго» Ігор Угриновський підтвердив «Малакаві» заяву Василя Бойчука, секретаря міської ради, який розповів, що, мовляв, договір з ЄБРР було підписано ще 9 лютого, а це, за його словами, ставить під сумнів необхідність депутатського голосування.

«Так, договір було підписано 9 лютого, — сказав Ігор Угриновський, — Проте, важливість депутатського рішення ніхто не відміняв».

До того ж, як зазначив пан Угриновський з жовтня 2008 року «усі, хто хотів ознайомитись з текстом договору, мали таку можливість». Представники підприємства мали зустрічі з депутатськими фракціями та комітетами, з метою роз’яснення умов надання кредиту від ЄБРР.

На запитання «Чому керівник підприємства був відсутній на останній сесії міськради?», Ігор Угриновський пояснює: Арсен Блащук — хворий.

«Арсен Блащук знаходиться у лікарні, у нього загострення виразки шлунка, — повідомив «Малакаві» Ігор Угориновський, — А на всіх попередніх сесіях пан Блащук був присутній».

Підсумовуючи, Ігор Угриновський зазначив, що кредит потрібен громаді міста, а не депутатам чи керівництву «Теплокомуненерго».

«Кому потрібен кредит? Блащуку? Мені? Та завтра ми з Блащуком звільнимося. Депутатам? Судячи з оперативності прийняття рішення по кредитній лінії – навряд. Кредит потрібен громаді міста», — підсумував Ігор Угриновський.

old_editor, 03.04.2009 14:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини