Якої справедливості вимагає міський голова?

І досі триває судовий процес між міським головою Івано-Франківська Віктором Анушкевичусом і секретарем міської ради Василем Бойчуком. У травні буде рік, як Віктор Анушкевичус подав в суд на Василя Бойчука.

19 травня минулого року сесію вів Василь Бойчук за розпорядженням міського голови. Після чого Віктор Анушкевичус звинуватив секретаря у некомпетентності проведення сесії.

«На тій сесії було розглянуто 13 питань, прийняли присягу нових депутатів, прийнято близько 500 рішень і всі вони діють уже рік. Міський голова розпорядився, щоб сесію вів я, після чого він оскаржив всі прийняті рішення. Чого Віктор Анушкевичус хоче цим добитися – невідомо», — говорить секретар міської ради Василь Бойчук.

Чергове судове засідання було призначене на 27 березня цього року, у цей же день була сесія міської ради. Василя Бойчука, як і депутатів фракції БЮТ, які виступають його захистом на суді, на сесії не було, оскільки вони були в суді.

«Поки ми були в суді і розглядали прийняті рішення, міський голова вів сесію, але навіть не зміг затвердити порядок денний і переніс засідання на 31 березня, яке доручив вести мені через свою відсутність, причини якої він не називав», — каже Василь Бойчук.

Невідомо скільки ще триватиме суд, і коли його наступне засідання.

«Весь цей суд та шум навколо нього лише особисті амбіції Віктора Анушкевичуса, ситуація просто абсурдна», — каже Василь Бойчук

old_editor, 02.04.2009 15:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини