Нестабільність не завада повноцінному відпочинку

Криза відобразилася на всіх галузях економіки і сільський зелений туризм не є винятком.

Про це «Малакаві» сказала Наталія Гасюк, начальник відділу туризму ОДА.

Проте, за її словами, криза кризою, а відпочивати хочеться і при економічній нестабільності. Тим більше, якщо кількість приватних садиб, пансіонатів та інших відпочинкових закладів невпинно зростає, зрештою, як і вимоги до відпочинку туристів.

Господарі садиб пропонують зручну систему поселення, сучасне обладнання, близькість до природи та співвідношення «ціна» - «якість». А крім того, гостинність та ексклюзивні послуги відпочинку.

Найпопулярнішими є Косівщина, Верховинщина та Яремчанщина, які не залишаються поза увагою туристів цілий рік.

В минулому році кількість туристів, що відпочивали в області становить 595 031 осіб, але ця цифра є значно вищою, адже не враховувались дані кількості відпочиваючих в приватних садибах, готелях та інших туристичних комплексах, говорить Наталія Гасюк.

«Поки що робити якісь висновки ще рано, — каже начальник Наталія Гасюк, — Зимовий сезон ще триває, а підсумки підбиваються в кінці березня, на початку квітня».

Зараз відділом туризму активно проводяться консультації, наради спеціалізовані по внутрішньому туризмі. В планах — організація туру вихідного дня, для того, щоб якісно і цікаво показати область.

Будуть задіяні професійні екскурсоводи і туроператори міста, з якими відділ туризму тісно співпрацює. «Бюджет малий і наради ще тривають, остаточне затвердження такого туру припадає на початок весни», — повідомила Наталія Гасюк.



old_editor, 18.02.2009 20:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини