Яценюк просить грошей, банківський рахунок вже відкрито

Лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк офіційно розпочав збір коштів.

«Усі формально-юридичні процедури з реєстрації «Фронту Змін» завершено: зокрема, відкрито банківський рахунок, на який можна перераховувати кошти», — говориться в прес-релізі.

У «Фронті Змін» обіцяють, що всі, хто перерахував кошти на підтримку Ініціативи, обов’язково зазначатимуться на офіційному сайті.

Арсеній Яценюк неодноразово заявляв, що кошти на діяльність організації збиратимуться прозоро. Зокрема, перебуваючи в Одесі у січні цього року, він зазначав: «Ми готові розкривати всіх донорів нашої організації і пропонуємо те саме зробити всім політичним партіям».

Дізнатися, на що ж підуть «пожертвувані» кошти, «Малакаві» не вдалося. Таке звичайне питання «загнало в кут» прес-секретаря Івано-Франківської обласної організації «Фронту Змін» Юрія Ткачука.

Він відмовився розповідати, на що підуть кошти з банальної причини: бо й сам не знає. Мовляв, читайте прес-реліз, там все є.

Можливо, Арсеній Яценюк, уже почав збирати гроші на передвиборчу кампанію, просто не афішує цього, оскільки лише в травні йому виповниться 35 років (той вік, коли вже можна претендувати на пост глави держави). Зрештою, і політологи говорять про те, що успіх Арсенія Яценюка залежить від фінансової підтримки. От, напевно, пан Яценюк, і вирішив потроху заручитися цією підтримкою, бо як відомо: зі світу по нитці… Яценюку фінансування передвиборчої гонки.

old_editor, 18.02.2009 15:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини