У Франківську відкриють соціальні магазини

Проте те, що в Івано-Франківську добре було би відкрити спеціальні соціальні магазини, заговорили кілька місяців тому на Дорадчій раді. Саме тоді Богдан Білик, начальник відділу інтеграційного та економічного розвитку МВК, зауважив, що такі магазини були би добрими для місцевих виробників (вони би вчасно отримували розрахунок за надану продукцію) та для незахищених верств населення (продукція мала би продаватися за цінами виробника або із націнкою до 5 %).

Сьогодні чиновники шукаються місця, де після нового року мають запрацювати соціальні магазини. Планується, що кожен мікрорайон міста повинен мати хоча би один такий магазин. До того ж розглядається можливість встановлення павільйонів під соціальні магазини на ринках Івано-Франківська.

Місцеві виробники до таких новацій ставляться позитивно. Говорять, що від супермаркетів не можуть дочекатися розрахунків по кілька місяців. А от соціальні магазини дали би можливість вчасно отримувати готівку і використовувати її для підтримки та розвитку виробництва.

old_editor, 22.12.2008 14:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини