Ющенко в понеділок летить до Буша

В понеділок, 29 вересня, Президент України Віктор Ющенко відвідає з робочим візитом США, де відбудеться зустріч з президентом Джорджем Бушем.

В ході переговорів планується обговорити актуальні проблеми двосторонніх відносин, зокрема , проекти співробітництва в сфері енергетики, роззброєння, шляхи й перспективи активізації двосторонньої торгівлі, українсько-американські інвестиційні проекти, повідомляє прес-служба Президетна.

Як повідомляється, Ющенко й Буш обміняються думками про напрямки й сфери розвитку двостороннього співробітництва в сфері безпеки й боротьби з тероризмом.

До порядку денного переговорів внесені питання зміцнення глобальної безпеки, перспективи євроатлантичної інтеграції України, обговорення ситуації в Чорноморському регіоні в контексті російсько-грузинського конфлікту.



Президенти також обміняються інформацією про розвиток внутрішньополітичної ситуації в Сполучених Штатах Америки й в Україні.

До складу української делегації ввійшли: міністри закордонних справ Володимир Огризко й оборони - Юрій Єхануров, в.о. голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко, генеральний прокурор Олександр Медведько.

Як повідомлялося, 24 вересня Ющенко закінчив візит у США, де він взяв участь у сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Корреспондент.net
old_editor, 26.09.2008 16:29



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини