Єдиний Центр піде на вибори самостійно

Лідер партії Єдиний центр Ігор Кріль сумнівається в проведенні в Україні позачергових парламентських виборів, але заявив, що партія готова йти на них самостійно.

«Про позачергові вибори говоримо обережно, тому що не дуже віримо, що вони відбудуться», сказав Кріль і додав, що коли вибори стануть фактом, тоді й потрібно буде говорити про формат участі в них Єдиного Центру.

Разом з тим Кріль розповів, що 23 вересня відбулося засідання президії партії, на якому обговорювали політичну ситуацію в країні.

За словами Кріля, переважна більшість учасників засідання висловилася за те, щоб у випадку проведення виборів партія йшла на них окремо. «Єдиний центр готовий іти окремо, але рішення буде приймати з'їзд партії», сказав Кріль.

Крім того, Кріль висловив переконання, що чинний прем'єр Юлія Тимошенко не зможе знову стати прем'єр-міністром за результатами можливих позачергових парламентських виборів.

Він зазначив, що не бачить бажання політичних сил іти на позачергові вибори й заявив, що «БЮТ боїться йти на вибори, оскільки Тимошенко за результатами виборів не буде прем'єром однозначно».

Кріль додав, що на коаліцію з Нашою Україною - Народною самообороною Тимошенко пішла винятково заради посади керівника уряду.

Він заявив, що на сьогоднішній день більше вірить у створення коаліції БЮТ з Партією регіонів. За його словами, між цими політичними силами вже напрацьовані певні домовленості, і в один з останніх днів терміну, відведеного на формування коаліції, буде оголошено про її створення.

Нагадаємо, кілька днів назад газета Дело повідомляла, що партія Єдиний Центр відмовилася від розміщення біля двох тисяч рекламних щитів по всій країні.

За матерiалами УНІАН

old_editor, 25.09.2008 18:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини