НУ-НС, БЮТ та Блок Литвина розпочали консультації щодо створення коаліції

Фракції Наша Україна-Народна самооборона, БЮТ і Блок Литвина почали консультації з питання про формування коаліції у парламенті. У середу ввечері в парламенті почалася зустріч представників трьох фракцій.

Зокрема, фракцію НУ-НС на переговорах представляє її лідер В’ячеслав Кириленко, його заступник Роман Зварич, а також депутати Кирило Куликов і Володимир Ар’єв.

Від фракції Блоку Литвина на зустрічі присутній депутат Олег Зарубінський.

Фракцію БЮТ представляють заступник голови Верховної Ради Микола Томенко, заступник лідера фракції Андрій Кожемякін, а також депутати Валерій Писаренко, Володимир Яворівський, Володимир Філенко, Сергій Соболєв і Михайло Косів.

Як повідомлялося, фракція НУ-НС пропонує фракції БЮТ завізувати проект постанови парламенту щодо подій у Грузії як доказ готовності відновити демократичну коаліцію.

Лідер фракції Блоку Литвина Володимир Литвин вважає, що на сьогоднішній день між певними політичними силами існує домовленість про проведення дострокових парламентських виборів.

Глава Секретаріату Президента України Віктор Балога в інтерв’ю Українській правді заявив, що вважає дострокові вибори найвірогіднішим сценарієм розвитку подій.

За матеріалами Интерфакс-Украина
old_editor, 25.09.2008 14:59



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини