«Інтер» запускає політичне ток-шоу «Свобода на “Інтері”» без ведучого

На телеканалі «Інтер» стартувала промокампанія нового політичного ток-шоу «Свобода на “Інтері”». Як повідомляє пресс-служба телеканалу, ідея промо-кампанії, що йде в ефірі каналу, належить промо-директору каналу Ганні Єлисеєвій, шеф-редактору служби промо Жанні Сабуровій, а також Євгену Санникову та Ігорю Грицику (арт-дирекція каналу). Виготовив ролик-тизер продакшн Film Toaster, режисер – Ігор Стеколенко, оператор – Олексій Цвілодуб. Ролики зняті на кіноплівку. Пост-продакшн - Coffee Post.



Як раніше повідомляв сайт «Дуся» із посиланням на власні джерела, програма вийде в ефір 10 жовтня. Її формат передбачає участь кільканадцятьох політиків, які одночасно є героями та ведучими ток-шоу, та відсутність журналіста-модератора. Розробниками формату є генпродюсер каналу «Інтер» Ганна Безлюдна, головний режисер Ірина Іонова-Пилат та головний редактор журналу «Мысль» і колишній член правління «Інтера» Володимир Грановський.



«Вперше в історії телебачення глядачі стануть свідками обговорення гострих суспільно-політичних питань без посередництва ведучого-журналіста. У незвичній ролі телеведучого (спікера) спробують себе найбільш публічні українські політики. Кожної п’ятниці ведучим шоу ставатиме новий політичний діяч, - йдеться у повідомленні прес-служби. – «а обговорення і голосування учасників програми буде винесено три питання – одна з проблем загальнонаціонального значення, політична ініціатива ведучого, а також подія тижня. Участь у дискусії братимуть чотирнадцять депутатів Верховної Ради України та четверо відомих суспільних діячів. Двісті глядачів у студії, що представляють все населення України, оцінять переконливість політиків і прийняті ними рішення під час спеціального голосування. Наприкінці програми аудиторія у студії винесе свій вердикт спікеру». Як повідомляє прес-служба, після виходу програми в ефірі «Інтера» формат ток-шоу буде запропонований телеканалам інших країн.

«Свобода на “Інтері”» – це справжня свобода, повна відсутність посередників між публічними політиками і народом. Ми віримо у те, що протягом двох годин на очах у мільйонів людей політики із різних таборів зможуть почути один одного і разом прийняти конкретне рішення. Це стане доказом того, що політики можуть вести продуктивний діалог і український парламент може працювати, причому за повної, свідомої і щирої підтримки людей. Це і є відкрита, публічна політика», - цитує прес-служба генпродюсера «Інтера» Ганну Безлюдну.



Нагадаємо, у минулому сезоні на «Інтері» щоп’ятниці виходила програма «Свобода Савіка Шустера».



«Телекритика»
old_editor, 25.09.2008 18:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини