Києву треба терміново суттєво укріпити північний кордон - нардеп

Олександр Лукашенко їх дістав, довго терпіли, але урвалося, так прокоментував масштабні протести в Білорусі нардеп Володимир Арєв.

«Так чи інакше, Білорусь входить в період турбулентності, а імідж класного бацьки, який культивує частина українців, зараз руйнують самі білоруси. Вони справді хочуть змін. А Росія хоче Білорусь. Всю цілком. І буде робити все, щоб скористатися протистоянням. Крім того, в Москві дуже бояться успішної революції у найближчого союзника - приклад для росіян не той, який хотів би Путін», - відзначив нардеп.

У що саме все це виллється, наразі дуже важко спрогнозувати.

«Але око Мордора зараз сфокусовано на Мінську, а Києву треба терміново суттєво укріпити північний кордон», - додав політик.

Нагадаємо, у Білорусі після президентських виборів розпочалися масштабні протести, які були жорстоко «зачищені» силовиками. На думку колишнього заступника міністра із питань окупованих територій Туки, доля Білорусі уже вирішена Кремлем – це глибока інтеграція із РФ та втрата суверенітету. На думку ж політолога Андрія Смолія, наступні кілька днів будуть вирішальними не тільки для Білорусі, а і для України.


Леся, 10.08.2020 08:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини