Тука: Доля Білорусі Кремлем вже вирішена - глибока інтеграція та втрата суверенітету

Зараз росіяни почнуть підвищувати градус протистояння в Мінську, про це у Фейсбуці пише колишній заступник міністра із питань окупованих територій Георгій Тука.

«Туристи», дві сотні яких десь «заблукали» в лісах Білорусі, мають виступити на стороні протестувальників, перетворивши протест на відкрите силове протистояння з правоохоронцями.
Якщо вже ранком російські ЗМІ почнуть розганяти тези про «кривавий режим Лукашенка», значить доля «бацьки» вже вирішена - на вихід з речами. Якщо коментарі будуть виваженими - означатиме, що торги з Лукашенко ще тривають і у нього ще є шанс», - вважає Тука.

За його словами, в будь-якому випадку, доля Білорусі Кремлем вже вирішена: глибока інтеграція, наднаціональний орган «союного государства» та втрата суверенітету.

Нагадаємо, 9 серпня у Білорусі відбулися президентські вибори. За попередніми даними, у них із результатом у майже 80% голосів перемагає Олександр Лукашенко. У Білорусі виникли протести, які жорстоко розігнали силовики, застосувавши водомети, світло-шумові гранати, також вони стріляли по протестувальникам гумовими кулями. 



Леся, 10.08.2020 08:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини