Сьогодні ми маємо навчитися жити з хворобою, а не закривати цілі галузі - Сергій Палійчук

Депутат Івано-Франківської міської ради Сергій Палійчук підтримав учасників пікету, які під ОДА вимагали дозволити роботу спортивних клубів та фітнес-центрів.

«Сьогодні потрібно всім підтримати спортивні клуби, фітнес-центри. Люди повинні мати можливість займатися спортом, посилювати імунітет, ставати здоровішими», - зазначив Сергій Палійчук.

Він вважає, що якщо зараз не відстояти право фітнес-клубів, спортзалів на роботу, то завтра можемо отримати нову хвилю протестів від галузей.

«У п’ятницю нас можуть ввести червону зону і тоді будуть закриті ресторани, кафе, обмежено рух транспорту та роботу інших галузей, - говорить Палійчук. Тоді ми отримаємо більш масові пікети. Центральна влада має зрозуміти, що борючись з пандемією радикальними методами – закриттям галузей ми не вирішимо проблем з хворобою, а тільки доб’ємо стагнуючу економіку. Хвороба з нами на довго, тому треба вчитися з нею жити».

Зазначимо, учасники пікету домовилися з Івано-Франківською ОДА направити спільне звернення до Кабінету міністрів з пропозицією перенести заборону на роботу спортивних залів та фітнес-центрів з помаранчевої у червону карантинну зону.

Леся, 05.08.2020 12:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини