Уряд просто випробовує терпіння. І стає на ті самі граблі – Марцінків про протест спортсмені

Сьогодні перед ОДА зібралися спортсмени. Вони прийшли під стіни адміністрації, бо не згідні з рішенням про припинення роботи спортивних клубів. При цьому міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відзначив, що підтримує їх.

«Бо складається враження, що уряд просто випробовує терпіння. І стає на ті самі граблі, що й місяць тому. Вірус є, люди хворіють - і це факт. Але чи спортивні клуби - джерело його поширення? Бо якраз в спортивних клубах не було зафіксовано порушень. Чи справді, кількість хворих зменшиться, коли ці заклади перестануть працювати?.. Переконаний, що ні», - відзначив міський голова.

Він вважає, що зараз потрібно працювати не методом заборон, а працювати над профілактикою, і перевіркою дотриманням карантинних вимог тими закладами, що працюють, потрібно створювати рейдові групи і роз'яснювати ці правила поведінки серед людей.

«На жаль, місто не може вплинути на це рішення. Бо область затвердила заборони. Ми зверталися до обласної комісії, але наразі позитивних новин немає. Тому сподіваюся, що вже у п'ятницю наше місто перефарбують у жовтий колір. І обласна комісія скасує цю заборону», - додав міський голова.

Леся, 05.08.2020 12:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини