Колективне фото міського голови не допомогло. Роботи із захоплення зеленої зони озера продовжилися – соцмережі

Роботи по захопленню зеленої зони на міському озері сьогодні успішно продовжились, про це у Фейсбуці пише Василь Медвідь.

«Вчора мер міста зробив на місці події групове фото разом з своєю командою і заявив, що захоплення озера припинено. Але, вчора було католицьке Різдво і мало ймовірно, що хтось з будівельників там міг працювати саме вчора. А сьогодні з самого ранку будівельні роботи успішно продовжились», - пише франівець.

Він повідомив, що зранку викликав поліцію.

«Поліція повідомила, що з'ясує обставини з представниками мерії і , при відсутності дозволів на проведення робіт, вони будуть припинені. Десь біля 13 години я ще раз проїжджав по Південному Бульвару і бачив, що роботи далі тривають. Натомість у місцевих новинах опублікована заява мера про доручення муніципальній варті патрулювати територію. Але нікого з муніципалів ні з ранку, ні на 13 годину дня там не було. Як це розуміти?» - пише франівець.

Нагадаємо, 25 грудня міський голова Руслан Марцінків повідомив про те, що будівельна компанія «Гаразд Україна» самовільно встановлює огорожу на озері. За його словами, всі працівники компанії порозбігалися, коли на місце прибув він сам із депутатами.

Леся, 26.12.2018 14:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини