Наступні кілька днів вирішальні не лише для Білорусі, а і для всього нашого регіону - політолог

Олександр Лукашенко сфальсифікував вибори, активна частина людей, яким допік «вічний диктатор» - вийшла на протести, про це у Фейсбуці пише політолог Андрій Смолій.

«І тут найголовні - скільки їх активних, чи здатні вони будуть переламати ситуацію та вийти на повноцінний Майдан, як це було у 2013-2014 роках. Адже, якщо режим Лукашенка зможе знищити всі протести - далі біде ще гірше. А ще головніше - як поведе себе Росія, чи не станеться введення військ від приводом «захисту» російськомовних/громадян РФ/«прав та свобод» чи ще чогось. Наступні кілька днів вирішальні не лише для Білорусі, а і для всього нашого регіону, адже не варто виключати початок масштабної нестабільності до того моменту поки існує московський агресор.

Нагадаємо, у Білорусі після президентських виборів розпочалися масштабні протести, які були жорстоко «зачищені» силовиками. На думку колишнього заступника міністра із питань окупованих територій Туки, доля Білорусі уже вирішена Кремлем – це глибока інтеграція із РФ та втрата суверенітету.


Леся, 10.08.2020 08:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини