В українських «панів» їде дах – політолог про моніторинг емоцій серед працівників агрохолдингу

Політолог Петро Олещук вважає, що в українських «панів» їде дах, сам так він прокоментував розповідь голови правління агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт» Юрія Костюка.

«Ми моніторимо емоції. Усі перебувають під камерами... За 70 пунктами відкалібровуємо емоції. Дивимося за щасливими та нещасними», - сказав Косюк.

Він зазначив, що дослідження довели, що щасливі люди більш високопродуктивні.

За його словами, з нещасними щільно працюють психологи та співробітники HR, намагаючись щось запропонувати цим людям, для виправлення ситуації, але в разі відсутності змін цих людей замінюють.

«Прям як в анекдоті: "Ця курочка така нещасна. Треба її зарубати. - Ну, якщо ти думає, що це її розважить...» - пише у Фейсбуці політолог.

Разом з тим, він вважає, що Косюк сам замовив публікацію про його «новації» у компанії.

«Всі елементи присутні. Виступ, досягнення, недоопрацювання, новітні технології та безмежні межі розширення. І як фінал - високі фінансові показники. Тобто, сам Косюк, очевидно, вважає, що це такий крутий піар. І ось це - реально страшно. Не від цього його "курячого тоталітаризму", а від того, як він ним пишається і хоче поділитися з усім світом цією інформацією», - пише Олещук.

Леся, 15.11.2018 08:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини