Зеленський смішніший, а Вакарчук популярніший – політолог про костюмоване написання нардепами листа Путіну

Діючі політики роблять усе, аби виглядати не серйозними державними діячами, а артистами, хоча дехто, швидше, виглядає клоуном. Так прокоментував написання листа російському президенту Володимиру Путіну народними депутатами політолог Петро Олещук.

«Тобто, люди, з одного боку, щось говорять про професійність політики, а потім як щось видадуть - і не ясно, чи то плакати, чи сміятися. Мабуть, все ж плакати. Це все ж дуже дороге шоу. Дуже дороге», - пише у Фейсбуці політолог.

За його словами, є ще одна проблема - дискусія у суспільстві про можливість участі у виборах представників шоубізнесу.

«І діючі політики висувають, наче, розумні аргументи про професіоналізм... А потім не стримуються - і знову починають "утрєннік" з Дідами морозами і Бабаями. І це повністю дезавуює риторику про професіоналізм. Подивіться на цих нардепів. Чим Зеленський і Вакарчук гірші політики? Правда, Зеленський смішніший, а Вакарчук - явно популярніший. Ну і обидва як артисти явно талановитіші. Тож у чому проблема? Може, артисти будуть серйознішими? Правда, тут є інший ризик - перетворення на погану копію Росії. Там теж все починалося з самодіяльності Жириновського», - пише Олещук.

Леся, 07.11.2018 17:59



Вибір редакції

Найпопулярніші новини