Чи зможе президент почати з себе чи хоча б зі своїх друзів – нардеп про погрозу Порошенка відрубати руки корупціонерам

Гучне затримання заступника міністра оборони Ігоря Павловського разом з іншими учасниками «схеми» – це лише один епізод повсюдного дерибану в тому болоті, про це у Фейсбуці пише нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко. Зараз мова йде про крадіжку майже 150 млн. грн. на закупівлях палива.

«А таких епізодів, коли крадуть мільйони на тендерах просто під носом у міністра оборони, сотні. Про них замовчують, бо є кругова порука, і взагалі, не заважайте красти «а то Путін нападе!», - пише нардеп.

За його словами, поки захисники на передовій ціною власного здоров’я, а іноді й життя, боронять українські землі від російського окупанта, чиновники «розпилюють» держбюджет, який виділяє 100 млрд гривень на рік на «оборонку». Так наші внутрішні вороги вбивають обороноздатність країни, чим роблять люб’язну послугу агресору, додав нардеп.

«Петро Порошенко як майстер обіцянок дав слово відрубати руки тим, хто буде красти в армії. Та чи зможе Верховний головнокомандувач почати з себе чи хоча б зі своїх друзів? У нас немає часу чекати на такі дива! 17 жовтня біля Верховної Ради ми скажемо «ні» режиму, який цинічно заробляє на війні», - відзначив нардеп.

Леся, 13.10.2017 17:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини