У Франківську відбувся щорічний юнацький турнір з футболу за кубок меморіалу «Дем'янів лаз»

Вже за традицією, 6 років поспіль, Національний Корпус Івано-Франківськ відкриває осінь разом із юними футболістами Прикарпаття. Активісти збирають на одному полі молодих спортсменів, які міряються силами та боряться за кубок меморіалу «Дем'янів лаз», повідомляє прес-служба «Національного корпусу».

2 вересня на шкільному стадіоні села Угринів пройшов грандіозний унацький турнір з футболу. Команди запекло позмагалися, щоб отримати нагороди та титул переможця.

Відкриття турніру відбулось о 9:00 в музеї-меморіалі «Дем'янів Лаз», де команди зареєструвались, прослухали екскурсію музеєм та вшанували полеглих героїів України, які поховані на кладовищі в Дем'яновому Лазу.

Участь у гонитві за кубком взяли команди з віковим складом гравців у трьох категоріях.
1) до 15 років – перемогли ФК Павлівка
2) 15-16 років – перемогу здобула ФК Загвіздя
3) 17-18 років – ФК Ямниця

Окрім титулу переможців турніру та переможних кубків, учасники отримали від організаторів турніру грамоти та медалі за участь.

Також гравці середньої вікової групи змагалися за звання найкращого воротаря. Переміг гравець команди ФК Угринів. Крім того, цьогоріч відбулось присудження нової унікальної нагороди - Кубок дівчачих симпатій. Його дівчата вручили футболісту Андрію Ілківу.

Голова Іван-Франківського осередку Національного Корпусу наголосив: «Вже більше, ніж півдесятка років Національний Корпус разом із МК «Дем'янів Лаз», зокрема з Михайлом Фреїком, спільними зусиллями прагнемо привити молодим спортсменам Прикарпаття любов до здорового способу життя та пам'ять про національних героїв. Сподіваємося, що все це не марно й ми разом підготуємо собі достойне молоде покоління, яке візьме у свої руки та реформує українське суспільство».

Леся, 06.09.2017 08:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини