Щоб чини наших предків закарбувались в пам'яті – у Тишківцях відкрили Меморіальний хрест

Активісти Івано-Франківського осередку Цивільного Корпусу АЗОВ продовжують втілювати в життя всеукраїнську акцію «Пам'ять нації».

Сьогодні, 2 липня, відбулося урочисте відкриття Меморіального хреста в селі Тишківці Городенківського району. Разом із представниками Цивільного Корпусу АЗОВ вшанувати пам'ять героїв зібралася вся громада села та представники місцевої влади, повідомляє прес-служба «Національного корпусу».

Також перед громадою села виступив організатор дійства, керівник осередку Цивільного Корпусу АЗОВ у Івано-Франківській області Сергій Сивачук.

Він наголосив, що метою встановлення таких хрестів є не лише бажання зберегти пам'ять про загиблих героїв, але й прагнення виховати в серцях всіх наступних поколінь українців гордість за їхні вчинки та люту ненависть до всякого, хто бажає перекреслити велич української нації.

«Ми встановлюємо цей монумент, щоб чини наших предків та сучасників закарбувались в нашій пам'яті та надихали кожного із нас до нових звершень», — зазначив Сивачук.

Після завершення урочистостей відбулося освячення хреста та поминальна панахида за загиблими героями.

Леся, 02.07.2017 18:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини