«Національний корпус» організував благодійний концерт до Дня українського добровольця

Учора, 21 березня, з ініціативи Національного Корпусу відбувся грандіозний концерт класичної музики. На сцені Івано-Франківської обласної філармонії виступили найкращі виконавці та колективи Івано-Франківського музичного училища імені Дениса Січинського, повідомляють у прес-службі франківського осередку «Національного корпусу».

В програмі концерту на високому професійному рівні прозвучали класичні, народні та навіть сучасні твори українських та світових митців.

«Власне, дійство було приурочене Дню українського добровольця, тому в рамках концертної програми відбулося вручення нагород Героям новітніх національно-визвольних змагань, борцям з російською агресією на сході України», - відзначають у прес-службі.

Із рук міського голови Івано-Франківська медалі «За оборону рідної держави» отримали бійці полку «Азов» : Янчук Сергій Петрович, Завойський Ігор Михайлович, Андрейчук Микола Іванович, Вакун Мирослав Іванович. Також медалі вручили бійцям добровольчого батальйону ОУН: Гурджія Віктоу та Феценцю Роману Васильовичу. Останнього також нагородили почесним званням - лицар ордену Семена Височана. Нагороду Роману вручив курінний Крихівецького куреня ім. Івана Мазепи Олег Полівчак.

Леся, 22.03.2017 18:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини