Обласна рада звернулась до президента і прем’єра із проханням залишити мораторій на продаж землі

Сьогодні представники західних осередків Національного Корпусу разом із побратимами з інших націоналістичних організацій прийшли під стіни Івано-Франківської обласної ради, повідомляє прес-служба «Національного корпусу».

Ціллю пікету було змусити депутатів проголосувати за винесення на розгляд сесії Івано-Франківської обласної ради та прийняти звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України негайно підписати Закон України «Про амністію у 2016 році».

- необхідності націоналізувати російський бізнес в Україні; 
- необхідності залишити мораторій на продаж української землі; 
- необхідності зупинити зростання комунальних тарифів; 
- необхідності амністувати героїв війни.

Депутати Івано-Франківської обласної ради підтримали мітингуючих націоналістів. До пікетувальників вийшов голова облради Олександр Сич та запросив ініціативну групу в сесійну залу. 

«Я прагну повного порозуміння, адже кровно зацікавлений в тому, щоб у бандерівському краї ніхто не допустив профанації націоналістів і ніхто не допустив провокації, користуючись тим, що ви тут є», – наголосив Сич.

Питання стало першим на порядку денному. Націоналісти зіткнулися з депутаським розумінням. Проте знайшлись також особи, які поставились до питань скептично. Зокрема, присутній на сесії депутат від БПП Іван Приймак сказав, що звернення не було опрацьовано комісією, і в ньому «зібрано весь вінегрет, а формулювання там є некоректними. Тут вареники з вишнями та пельмені зі шкварками в одній макітрі».

«Так чи інакше, Обласна рада проголосувала за винесення звернення, якого вимагали націоналісти. Це ще одна перемога!», - відзначають у прес-службі.

Леся, 30.06.2017 20:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини