27 березня, Четвер
13:11

Долар в Україні зростатиме до кінця тижня

0
Банкіри цього тижня продовжують провокувати населення.
26 березня, Середа
15:26

Лише один прикарпатець удостоєний 385 грн. від Ющенка

0
Віктор Ющенко розпорядився призначити стипендії Президента України видатним діячам галузі охорони здоров'я. Про це репортерові MALAKAVA повідомила прес-служба Глави держави.
15:05

Google хоче перетворити непотрібні телечастоти на бездротову інтернет-мережу

0
Компанія Google звернулась до Федеральної комісії із зв'язку Сполучених Штатів Америки із пропозицією щодо розвитку телечастот, які не використовуються, і на які не поширюються ліцензії.
11:51

У Івано-Франківській області збирають вживаний одяг та побутові речі для потребуючих

0
Благодійний Християнський Фонд «Солідарність» оголосив про початок збору вживаного одягу та вживаних побутових речей в рамках програми допомоги потребуючим мешканцям міста Івано-Франківська та області «Банк одягу».
03:39

АНУШКЕВИЧУСА МОЖЕ СПІТКАТИ ДОЛЯ ЧЕРНОВЕЦЬКОГО

0
Демократична коаліція, слідом за мером Києва Леонідом Черновецьким, може ініціювати відставку кількох мерів інших обласних центрів, зокрема, мера Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса.
25 березня, Вівторок
15:23

Прикарпатців, хворих на туберкульоз, відпралять на примусове лікування

0
В Україні у туберкульозних диспансерах будуть створювати закриті відділення з примусовим лікуванням хворих на туберкульоз.
15:05

Владика Микола (Сімкайло) зустрівся з борцем за легалізацію УГКЦ

0
Відбулася зустріч Преосвященного Владики Миколая (Сімкайла), Єпарха Коломийсько-Чернівецького, та п. Миколи Муратова учасника Комітету захисту УГКЦ у радянський період.
14:51

Україна переходить на літній час

0
30 березня, о 3 годині за київським часом на території України переводом стрілки годинника на одну годину вперед вводиться "літній" час.
13:09

Андруховича висувають на Нобеля

0
Популярний український письменник Юрій Андрухович може стати першим кандидатом від Острозької академії на здобуття Нобелівської премії.
24 березня, Понеділок
18:04

ФУТБОЛ. ФСК "Прикарпаття" на виїзді програв лідеру першої ліги

0
23 березня відбувся 21 тур першості України серед команд першої ліги.
16:57

Мойсик готується до піар-туру по Прикарпаттю і думає, що громадські приймальні відновлять зв’язок між депутатом та виборцем

0
Народний депутат, прикарпатець Володимир Мойсик переконаний, що громадські приймальні НУНСу, які нещодавно створила президія партії, перетворяться на інструмент для зв’язку між депутатом та виборцем, який практично зник через ліквідацію мажоритарної виборчої системи.
16:32

Нардеп Мойсик вважає, що страйки кінотеатрів провалилися, бо мали бізнесовий підтекст

0
Народний депутат, прикарпатець Володимир Мойсик переконаний, що страйки кіномереж, які пов’язувалися із дублюванням фільмів українською мовою, мали виключно бізнесовий підтекст.
16:31

ХОКЕЙ. Івано-Франківська "Ватра" стала чемпіоном аматорської хокейної ліги західної України

0
22 березня 2008 року на льодовій арені Івано-Франківська завершились ігри Аматорської хокейної ліги Західної України.
13:28

Україна заробить 12 мільярдів на продажі повітря

0
Уряд готується до продажу "повітря". З молотка підуть квоти на викиди парникових газів. Завдяки цьому протягом п'яти років українці планують заробити близько 12 мільярдів євро.
13:23

Шандра пообіцяв після запровадження системи екстреної допомоги "112", залишити чинними номери "01", "02", "03", "04"

0
Перші 5-10 років після запровадження системи екстреної допомоги "112" номери "01", "02", "03", "04" залишатимуться чинними. Про це повідомив міністр з питань надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Володимир Шандра.


Вибір редакції

Найпопулярніші новини