Майже 12 тисяч звернень зареєстрував у першому кварталі контакт-центр ЄРЦ

За період з січня по березень контакт-центр івано-франківського комунального підприємства «Єдиний розрахунковий центр» зареєстрував 11 726 звернень. 87% від загального обсягу надійшло на гарячу лінію ЄРЦ 750-600.

Два відсотки заяв поступило в ЄРЦ через інтернет, 11% - письмово. В середньому на день надходило від 120 запитів у січні до 210 у лютому. До Аварійної служби ЄРЦ надходило по 400-600 викликів щомісяця.

За кількістю телефонних звернень спостерігалася тенденція на їх зменшення. При цьому пікова кількість дзвінків була зафіксована в жовтні 2013-го року, з початком похолодання і запуску тепла.

Найбільше заявок традиційно стосувалось обслуговування будинкових електричних мереж. За кількістю дзвінків друге місце – питання роботи будинкових трубопровідних каналізаційних мереж, а також дворової мережі водовідведення, що обслуговується КП «Івано-Франківськводоекотехпром».

Найактивнішими були мешканці найбільшого будинку, що перебуває в управління підприємства – №54 по вулиці Гната Хоткевича, а також будинку №36 по вул. Незалежності.

За три місяці на контакт-центр надійшло 56 подяк.

Відповідно до укладених договорів, найбільше звернень було передано на виконання в КП «Аварійну службу ЄРЦ» та ТОВ «ЖЕО Молодіжний».

За даними служби технічного нагляду виконаними є близько 95%.


Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 03.04.2014 09:27



Вибір редакції

Найпопулярніші новини