В одному з найвищих будинків міста ЄРЦ запустив новий ліфт

Комунальне підприємство «Єдиний розрахунковий центр» здало в експлуатацію ліфт у будинку №44а по вул. Гната Хоткевича. В урочистому відкритті взяли участь секретар міської ради Микола Вітенко та депутат міської ради Юрій Шуляр.

«Івано-Франківськ залишається чи не єдиним обласним центром, де не зупинено жодного ліфта. Для прикладу в Житомирі не працює близько 70 ліфтів, – коментує подію секретар міської ради Микола Вітенко. – Звісно, чимало ліфтів потребують капітального ремонту чи заміни. І чи не вперше міська рада приділяє цьому питанню особливу увагу».

У присутності мешканців будинку новий ліфт освятили та передали в користування співвласникам будинку.

«Нещодавнє опитування на сайті domivka.if.ua показало, що абсолютна більшість мешканців багатоквартирних будинків вважає ліфт комунальною власністю, – коментує директор КП «ЄРЦ» Вадим Войтик. – Однак саме власники квартир є співвласниками усього майна будинку, як цілісного майнового комплексу. А отже – й усього ліфтового обладнання.

При цьому хочемо звернути увагу громади міста на той факт, що мешканці будинку по Хоткевича, 44а «заробили» на свій ліфт. На будинку встановлені стільникові антени. Частинку коштів від їх оренди КП «ЄРЦ» спрямувало на нове ліфтове обладнання».

Також було виконано дрібні опоряджувальні роботи по будинку. Зокрема, для освітлення коридору «Єдиним розрахунковим центром» було встановлено нові енергозберігаючі світильники.

Загальна кошторисна вартість робіт склала близько 250 тисяч гривень. Підрядна організація – ПП «СРБУ Прикарпатліфт».

В рамках програми модернізації житлового фонду на 2013 рік заплановано встановлення нового ліфта в будинку №202 по вул. Вовчинецькій.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 16.07.2013 10:07



Вибір редакції

Найпопулярніші новини