Громадська рада ЄРЦ спілкувалась з Водоекотехпромом та обговорювала програму облаштування прибудинкових територій

19 квітня відбулось чергове засідання Громадської ради ЄРЦ. Члени ради обговорили питання, що виникають при експлуатації мереж холодного водопостачання, водовідведення та шляхи їх вирішення. Також відбулось попереднє обговорення програми облаштування прибудинкових територій.

Це вже четверте засідання консультативно-дорадчого органу, створеного при «Єдиному розрахунковому центрі». Головним завданням ради є допомога муніципальному управителю в ухваленні ключових рішень.

Зокрема, рада заслухала інформацію начальника управління експлуатації мереж КП «Івано-Франківськводоекотехпром» В.В.Авраменка щодо правил експлуатації мережі водовідведення та причин, що призводять до неналежного її функціонування. Наголошено на неприпустимості використання мережі не за функціональним призначенням та негативних наслідків такого використання (забиття мережі, що призводить до затоплень підвальних приміщень).

Перед членами ради виступав також керівник відділу обліку КП «Івано-Франківськводоекотехпром» О.М. Перестюк. Мова йшла про періодичну повірку квартирних засобів обліку спожитої води.

Рада обговорила важливість підвищення якості роботи КП «ІФВЕТП» у частині повірки приладів обліку, дотримання встановлених законодавством стандартів та правил при виконанні таких робіт, а також щодо належного документарного супроводу таких дій. Крім того, піднято питання неможливості зняття показників приладів обліку при тимчасовій відсутності споживачів за адресою проживання та щодо необхідних дій мешканців у разі тимчасового непроживання, розглянуто необхідність впровадження передових технологій для якіснішого надання послуг та активніших дій підприємства щодо участі у грантових проектах для залучення додаткових фінансових активів.

Щодо програми прибудинкових територій члени ради заслухали інформацію директора КП «ЄРЦ» В.Г. Войтика. Учасники наради вирішили озвучену інформацію прийняти до відома, та подати на наступне засідання пропозиції щодо облаштування прибудинкових територій.

На наступне засідання вирішено винести питання, пов’язані з дотриманням правил благоустрою міста Івано-Франківська, розглянути питання, що пов’язані з газопостачанням та використанням газу у побуті та  запросити представників КП «Муніципальна інспекція благоустрою» і УЕГГ м. Івано-Франківська ПАТ «Івано-Франківськгаз».

Леся, 22.04.2013 15:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини