В будинку на Новгородській побили прибиральницю ЄРЦ

Під час прибирання під’їзду побили працівницю підрядника ЄРЦ. Інцидент стався 27 березня в будинку по вул. Новгородській, 34. Про подію повідомлено правоохоронні органи.

Близько першої години дня працівниця ТОВ «Комунальні інвестиції» Тамара З. проводила планове прибирання сходової. Зі слів постраждалої, вона вже закінчувала прибирання і почала виносити мішки із сміттям з під’їзду та складати їх на вулиці аби віднести до контейнерів. У цей час до неї вибігли з розташованого у будинку магазину продавець та невідомий чоловік та почали її бити.

Ймовірно нападники вирішили, що пані Тамара підкидає прибране сміття під магазин замість того, аби винести його до контейнерів. При цьому, на жінці поверх одягу була вдягнена робоча жилетка з написом «Єдиний розрахунковий центр».

В результаті побиття та падіння прибиральниця зламала ліву руку, що показав рентгенівський знімок. Після інциденту посадовці підрядної організації негайно зв’язались з правоохоронними органами.

Постраждала 1950-го року народження, працює в ТОВ «Комунальні інвестиції» з вересня 2012 року. Комунальне підприємство «Єдиний розрахунковий центр» бажає їй якнайшвидшого одужання.

Леся, 01.04.2013 17:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини