Майже місяць тому я звернувся до УМВС з повідомленням про злочин. Відповіді не отримав - Войтик

Директор КП "Єдиний розрахунковий центр" (ЄРЦ) Вадим Войтик на нараді у міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса озвучив заяву про систематичний терор комунального підприємства та його підрядників. Подаємо повний текст виступу.

Шановний пане голово! Шановний пане старший лейтенант!

Упродовж понад п’ять місяців одним з працівників управління по боротьбі з економічною злочинністю здійснюється систематичний терор ЄРЦ та його підрядників. Ініціюються кримінальні справи, проводяться численні слідчі дії. Кажуть, що у повному складі на допит чи не уперше в історії ходила бюджетна комісія.

На «ЄРЦ» з подачі цього діяча насилаються табуни позапланових перевірок. Фінінспекція переміряла вже всі забиті цвяхи. Щоправда розбіжностей не знайшли.

З цього приводу я звернувся до відділу внутрішньої безпеки, до прокуратури – у відповідях мені сказали, що порушень не виявлено. Як наслідок цей товариш через посередників доводить необхідні до сплати суми, які підрядники ЄРЦ повинні йому пооб’єктно сплатити. Нібито.

Майже місяць тому я звернувся до УМВС з повідомленням про злочин. Відповіді не отримав.

Пане голово, пане старший лейтенант!

Вчора я написав вже звернення до генеральної прокуратури та міністра внутрішніх справ. Прошу мені як громадянину України сказати: до кого ще я маю звернутись, аби оперуповноважений УБЕЗу залишив у спокої комунальне підприємство?

ВІКНА

Леся, 10.07.2013 09:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини