ЄРЦ забезпечив належний рівень технічного нагляду за виконанням ремонтів

Понад 140 об’єктів капітального та поточного ремонтів житлового фонду прийняла за 2013-й рік в експлуатацію служба технічного нагляду КП «Єдиний розрахунковий центр».  

Обов’язковий технічний нагляд під час нового будівництва об’єкту архітектури чи здійснення капітального ремонту будівель і споруд передбачений постановою Кабінету Міністрів України від 11.07.2007 р. Технічний нагляд забезпечує замовник робіт з метою здійснення контролю за дотриманням проектних рішень та вимог державних стандартів, будівельних норм і правил, а також контролю за якістю та обсягами робіт.

Всі ремонтні роботи «Єдиний розрахунковий центр» виконує виключно на підставі проектно-кошторисної документації. Технічний нагляд здійснюють працівники КП «ЄРЦ», що мають виданий відповідно до законодавства архітектурно-будівельною атестаційною комісією кваліфікаційний сертифікат.

Належність забезпечення технічного нагляду з боку КП «ЄРЦ» підтверджує і нещодавня комплексна перевірка ревізорами фінансової інспекції. Під час контрольних замірів кількох десятків об’єктів не було виявлено жодних відхилень по фактичним обсягам.


Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 20.03.2014 09:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини