Заява Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» щодо дій «тушки»-Купчака

Івано-Франківська обласна організації ВО «Свобода» в черговий раз звертається до громадськості краю із закликом піддати різкому публічному осуду місцевого «тушку» Володимира Купчака, який, будучи обраним до українського парламенту від об’єднаної опозиції «Батьківщина»,  менш ніж за рік переступив не лише через власноруч задекларовані ідеали, але й підступно зрадив своїх виборців. Ще більш ганебним є той факт, що пересторогою зраді для «тушки»-Купчака не стала навіть привселюдна клятва на Святому Письмі.

Окрім спільної з «регіоналами» підтримки цілого ряду одіозних законопроектів,  саме Купчак став одним з небагатьох, хто підписав звернення депутатів до польського Сейму з проханням визнати Волинську трагедію геноцидом, нібито здійсненим Українською повстанською армією. Такий антигромадянський, антинаціональний крок інакше як державною зрадою й глумлінням над  національною історією назвати неможливо. Так само не можна заперечити того факту, що частково й на Володимиру Купчаку лежить відповідальність за призупинення владою курсу на євроінтеграцію, спробу встановлення в Україні диктаторського режиму, розгін мирних демонстрантів й смерть ні в чому не винних українських громадян, які вийшли захищати свої природні права, свободи та звичайнісіньку людську гідність.

Ще більш цинічними у зв’язку з цим видаються чергові спроби самого Купчака та його запопадливих прислужників «відбілити» заплямовану репутацію цього горе-політика. Так, нещодавно поширене звернення «тушки» до громадськості із засудженням дій діючого режиму є не лише абсурдним у своїй основі, але й видається відвертою насмішкою над мешканцями краю на тлі підтримки депутатом сумнозвісного закону про амністію в редакції «регіонала» Мірошниченка. Згідно цього закону реальна амністія учасників Майдану є такою ж міфічною, як і декларативна опозиційність самого Купчака.

Звертаючись до громадськості, закликаємо її не дозволити ввести себе ще раз в оману та добре пам’ятати про політичних перевертнів на зразок Купчака, публічно засудити не лише кожного з них, але й їх же прислужників та вимагати невідкладного складання ними своїх депутатських повноважень.

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода»

Леся, 02.02.2014 10:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини