Руслан Марцінків з громадою відвідали помешкання тушки-нардепа Купчака

31 січня 2014 року народний депутат України від фракції ВО «Свобода» спільно з громадою провели пікет тушки-нардепа Купчака. Учасники навідалися додому до зрадника України та закликали його покаятися у  зраді своїх виборців. Нардепа на місці гості не застали, тож апелювали до його рідних. На завершення активісти облили територію навколо високого паркану червоною фарбою, як символом пролитої крові українських євромайданівців.

З гаслами «Купчак, покайся!», «Ганьба зраднику!» та «Купчак – Юда!» громада Івано-Франківська пройшлася колоною від пам’ятника Ст. Ленкавському до помешкання горе-нардепа. Обурені виборці вимагали у Купчака припинити прислуговувати банді Януковича та стати на бік народу. Зважаючи на відсутність реакції нардепа на багаторазові громадські акції та звернення з вимогою дотримуватися передвиборчих обіцянок та знову вступити до лав опозиції, цього разу іванофранківці вирушили до нього додому, де проживає мати та дружина зрадника.

«Володимир Купчак – це ганьба для українського народу. Виходець із Івано-Франківщини, він балотувався як єдиний кандидат від опозиції, але тільки пройшов у Парламент зрадив своїх виборців. Ми не можемо пробачити його вихід з опозиційної фракції, не можемо пробачити його голосування за кабальні закони разом із «регіоналами». Після останньої акції під його готелем «Франц», Купчак поширив заяву, в якій зазначав, що він на боці народу – цю підлість також не можемо забути! Вже 30 січня, Купчак знову за диригуванням «регіоналів» голосує за закон про амністію. Тому ми звертаємося до матері та дружини закликати його покаятися та стати на бік народу», - наголосив народний депутат Руслан Марцінків.

Від імені виборців округу тушки-Купчака виступив голова фракції ВО «Свобода» в міській раді Роман Онуфріїв. Він наголосив, що вчинок народного обранця можна розцінити як зраду Юди.

 «Продавшись за тридцять срібняків, Купчак зганьбив себе. Його голос за закони 16 січня навічно заплямили його руки кров’ю невинно вбитих українців. Якщо його совість дозволяє йому спати спокійно, то люди не дадуть. Мені шкода родину цього Юди, але саме рідні зараз можуть вплинути на його свідомість. Якщо нема ні совісті, не чує людей, то може хоч почує голос своїх рідних», - зазначив свободівець.

На завершення акції громада залишила згадку перед помешканням тушки! Червоні сліди, як символ пролитої крові українців - перед ворітьми господаря, а навпроти вікон розтягнули величезний банер із написом: «Дурив! Дурить! І буде дурити!».

Леся, 31.01.2014 19:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини