Шкварилюк відвідав урочисті події в двох районах і ще раз нагадав виборцям про тушку Купчака

Минулі вихідні народний депутат України, Секретар Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Володимир Шкварилюк, відповідно до календарного плану третьої сесії ВРУ, присвятив роботі з виборцями Івано-Франківської області. Він відвідав заходи та зустрівся з жителями Галицького та Тисменицького районів Івано-Франківської області.

В неділю, 22 вересня місто Бурштин відсвяткувало свою 459-річницю. У рамках святкування відбулися святковий концерт на центральній площі, змагання з великого тенісу, шахово-шахматний турнір, велозмагання, конкурс малюнка на асфальті «Бурштин ‑ місто мрій», виставка творчих робіт «Моє рідне місто» та урочиста програма за участю бурштинських колективів та із привітаннями від гостей.

 Зокрема, Володимир Шкварилюк взяв участь в роботі урочистої сесії Бурштинської міської ради. Також на сесії був присутній народний депутат України Василь Гладій (голова підкомітету з питань державного будівництва Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування ).

У своєму виступі Володимир Шкварилюк привітав мешканців Бурштина з святом та побажав довгих років процвітання для їх рідного міста. Він наголосив на тому, що депутати Верховної Ради України від Прикарпаття зроблять все для того, щоб 460-ту ювілейну річницю Бурштин святкував в новому статусі – місто обласного підпорядкування.

Того ж дня, в селі Козино Тисменицького району було урочисто освячено могилу Борцям за волю України, відновлену з ініціативи директора коледжу фізичного виховання Любомира Пасічняка в його рідному селі. В урочистостях взяли участь депутати Верховної Ради В.Шкварилюк і В.Гладій, депутат Галицької районної ради Д.Горчак, депутат Івано-Франківської міської ради О.Коржак.

Виступаючи в с.Козино, Володимир Шкварилюк висловив своє негативне ставлення з приводу того, що в суспільно-політичному житті Тисменицького, Галицького та Тлумацьких районів не бере участі народний депутат України Володимир Купчак

«Натомість, з того часу, як Купчак зрадив своїх виборців та Україну, він роз’їжджає на новому автомобілі за 1,5 млн. грн., також новий автомобіль придбав для своєї дружини. На свій виборчий округ він не наважується приїхати. Більше того, навіть буваючи в рідному Івано-Франківську на вулицю виходить тільки в супроводі трьох охоронців», - наголосив народний депутат. 

Незважаючи на все це, Володимир Шкварилюк запевнив, що сам буде приділяти більше уваги вирішенню нагальних проблем Тисменицького, Галицького та Тлумацького районів.

Леся, 25.09.2013 13:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини