Звернення народного депутата України Володимира Купчака до прикарпатців

Дорогі земляки!
Сьогоднішня криза нашого громадянського суспільства змушує мене звернутися до вас з такими словами:

Всією душею підтримую прагнення українців жити у цивілізованій, демократичній європейській державі, де найвищою цінністю є людина, її життя і її свободи. 

Рішуче засуджую дії злочинної неукраїнської влади, яка намагається прагнення українців жити в Європі втопити у крові за допомогою загонів силовиків та провокаторів.  На власній шкірі відчув, що це таке, оскільки тієї зловісної ночі 29 листопада був разом з людьми на київському Євромайдані і був свідком жорстокого побиття молодих людей,студентів, дівчат загонами «Беркуту». Я не ховаюся ні за чиї спини, бо сам є з роду репресованих сталінським режимом і знаю ціну свободі.

Сьогодні протистояння між владою і народом зайшло небезпечно далеко, і я, як народний депутат, вимагаю негайної відставки уряду Азарова і відміни так званих законів 16 січня. І мені прикро, що деякі мої колеги по Верховній Раді публічно ганьблять мене за те, що я начебто голосував за ці закони.

Заявляю вам, прикарпатці, що я не голосував за ці злочинні закони, і це легко перевірити. Я проголосував лише за прийняття бюджету України, оскільки вважаю, що це мій обов’язок перед виборцями, як депутата-мажоритарника, хоча знаю, наскільки цей закон недосконалий. І заявляю, що завжди буду відстоювати інтереси своїх виборців.

Наголошую,  що саме захист інтересів людей, захист ідей справедливості, а не захист інтересів політичних інтриганів змусив мене ще влітку минулого року вийти з опозиційної депутатської фракції «Батьківщина».  Час підтвердив моє рішення. Сьогодні ви самі бачите, що депутати Верховної Ради, які іменують себе лідерами  опозиції, фактично виявилися бездарними політиками, неспроможними відстояти ідеї Євромайдану. Вони провалили переговорний процес з владою, бо не виконали наказів тих тисяч і мільйонів людей, які сьогодні на лютому морозі захищають своє право на гідне життя.

Переконаний, що владу і в центрі, і на місцях потрібно негайно перезавантажити. Потрібно докорінно змінити весь державний устрій і систему управління. Для цього до влади повинні прийти гідні люди, патріоти по духу і за переконанням, для яких інтереси народу – понад усе. Тому закликаю усіх народних депутатів України на екстреному засіданні Верховної Ради проголосувати за відміну бандитських законів, ганебно прийнятих 16 січня, та за відставку всього Кабінету міністрів на чолі з Азаровим.

Слава Україні!

Леся, 25.01.2014 13:43



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини