Комплексно відремонтованих дворів в спальних районах міста стає більше

Кількість облаштованих та оновлених дворів в Івано-Франківську зростає. 12 листопада відбулося відкриття ще одного відремонтованого двору за адресою: вул. Миколайчука, 15, 15 а, 17, 17 а, 19 та Симоненка, 24, проведеного в рамках започаткованої депутатами свободівцями програми реконструкції прибудинкових територій. Участь у відкритті взяли народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Руслан Марцінків та депутат міської ради Оксана Савчук.

Сьогодні у дворі справжнє свято для мешканців. Завдяки ініційованій депутатами-свободівцями програмі вдається повернути прибудинкову територію до нового життя. Двір за цією адресою – далеко не перший, що зазнав капітальної реконструкції цього року. Спільними зусиллями депутата від фракції ВО «Свобода» Оксани Савчук та ЄРЦ вдалось навести лад і на цьому подвір’ї. Роботи виявилось чимало, адже величезні вибоїни на пішохідних доріжках, та понівечені бордюри на досить великій ділянці вимагали клопіткої роботи. Після усіх проведених робіт двір тепер не впізнати.

Народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Руслан Марцінків звернув увагу, що незважаючи на блокування місцевих коштів Казначейством та відсутність державної підтримки, все ж вдається досягати результатів.

 «Для нашого міста цей рік був далеко не з легких. Але завдяки добрим започаткованим крокам, поступово вдається втілювати задумане в життя. Дана програма з комплексного благоустрою прибудинкових територій на цьому не завершиться. Впродовж наступних років плануємо продовжити облаштування міських дворів, що зробить місто не тільки привабливішим, а найголовніше – комфортним та безпечним для жителів», - наголосив свободівець.

Депутат міської ради від фракції ВО «Свобода» Оксана Савчук зазначила, що кожен крок вдається реалізувати тільки спільними зусиллями, з ініціативою та активністю громади. Депутат подякувала усім жителям мікрорайону за виявлену активність. 

«Хочу подякувати кожному із вас за небайдужість, терпіння та підтримку. Сподіваюся, що наші з вами  зусилля стануть добрим початком для перетворення двору у затишний красивий та чистий куточок Івано-Франківська», - підкреслила Оксана Савчук.

Леся, 13.11.2013 12:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини