У "Свободі" відмовилися від депутата, підозрюваного у хабарництві

Володимир Колковський, який є депутатом-мажоритарником, здобувши перемогу на виборах, вступив до фракції ВО "Свобода", але він ніколи не був і не є членом партії ВО "Свобода"

Про це йдеться у заяві Івано-Франківської міської організації ВО "Свобода".

"Інформаційна війна проти "Свободи" продовжує набирати обертів. Раз-по-раз медійний простір наповнюється відверто замовними матеріалами, спрямованими на дискредитацію Всеукраїнського об’єднання "Свобода", - заявили у "Свободі".

"Усі ці випадки розміщення публікацій, що містять неправдиві відомості, треба розцінювати як вияв непрофесійності журналістів та байдужості до правди, або ж як виконання чийогось замовлення", - додали в Івано-Франківській міськорганізації партії.

Зазначимо, за підсумками місцевих виборів 2010 року Володимир Колковський був обраний до Івано-Франківської міськради від ВО "Свобода" по одномандатному мажоритарному виборчому округу №16. Дані про це містяться на сайті Центрвиборчкому.

Як відомо, Івано-Франківський міськсуд 8 листопада ухвалив рішення про утримання до 5 січня 2014 року під вартою депутата Івано-Франківської міськради Володимира Колковського, оголошеного в міжнародний розшук і затриманого у Хорватії. Підозрюваний перебуватиме у СІЗО Івано-Франківська, повідомляє Українська правда.

Леся, 11.11.2013 09:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини