Івано-Франківська облрада засудила згортання євроінтеграційного курсу

Івано-Франківська обласна рада відреагувала на провал Президента Януковича на саміті у Вільнюсі та поразку європейських амбіцій України - одноголосно підтримала звернення до Президента України Віктора Януковича. Депутати облради засуджують згортання євроінтеграційного курсу держави та висловлюють незадоволення кроками діючого Президента.

 «Щойно ми дізналися про те, що саміт у Вільнюсі для України став провальним. Не було підписано жодного документу, жодної угоди, а європейські політики показали своє ставлення до державного керівництва. Нам потрібно вдаватися до тих радикальних кроків, які б забезпечили політичне перезавантаження України. Нам сьогодні не потрібен такий президент який через свої власні вигоди, гарантії своєї власної безпеки ставить під загрозу існування цілої держави», - заявив депутат Івано-Франківської обласної ради Володимир Грабовецький.

 До слова, сьогодні, 29 листопада о 18.00 на Вічевому Майдані в Івано-Франківську відбудеться загальнообласне віче з приводу євроінтеграції України за участю депутатів Івано-Франківської області усіх рівнів.

Леся, 29.11.2013 13:34



Вибір редакції

Найпопулярніші новини