Депутати зіграли у футбол із моделями

28-го червня 2013 року депутати обласної ради Володимир Олійник, Олег Загурський, Ігор Шевчук залишили свої  мандати і вдягнули футбольні бутси задля захисту чоловічої гідності на товариському футбольному матчі, що проходив на стадіоні коледжу фізвиховання.  А приєдналися до них  відомий співак Степан Гіга молодший, головний редактор журналу “Бізнесмен”  Андрій Коваль, організатор всеукраїнського конкурсу  краси “Студміс” Константин Дівончук, молодий бізнесмен Сергій Чайков та інші .

Суперниками сильної половини стали моделі центру етичного та естетичного виховання з модельним спрямуванням Марисі Томашевської при ПНУ ім. В.Стефаника та вихованиці вокальної студії Ірини Шабан. Дівчата зняли свої туфлі на підборах та перевтілилися у справжніх футболісток.

Після свистка арбітра , у ролі котрого виступив талановитий стиліст міжнародної кваліфікації Владислав Павлюк , команди розіграли м’яч. Протягом години велася запекла боротьба. Матч зіграли в нічию. А це говорить про гарну спортивну підготовку двох команд.

     Звичайно не обійшлося і без незначних травм. Тому медичний працівник Тарас Скринник надавав медичну допомогу всім травмованим учасникам матчу.

      Варто зазначити , що серед вболівальників можна було спостерігати заслужену артистку Ірину Шабан, міні-міс  Закарпаття Анастасію Остапович та інших представників творчої та політичної еліти міста.

            Товариську зустріч було продовжено на закритому світському вечорі у кафетерії “Кекс”.

Окрема подяка офіційному фотографу матчу та вечірки Олегу Цап’юку, а також фотостудії Папарацці у особі Дмитра Свінціцького та Івана Козака.

Організаторами  та авторами ідеї  заходу під гаслом ”ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ –ВІРНИЙ ШЛЯХ У МАЙБУТТЯ” стали: Марися Томашевська, Володимир Олійник, Віталій Бєляков  та Сергій Туп’як.

Захід був присвячений Дню молоді та Дню Конституції України.

 

    

    

Леся, 02.07.2013 09:07



Вибір редакції

Найпопулярніші новини