Янукович став «політичним лузером», а його «політичні акції впали до рівня львівської каналізації» - Юрій Романюк

Президент Віктор Янукович вперше за останніх дев’ять років спровокував український народ і підняв його на масові мирні акції протесту проти тотального цинічного ігнорування владою євроінтеграційних процесів.

Про це в коментарі «Малакаві» сказав депутат обласної ради Юрій Романюк.

«Янукович надіявся, що він очолює отару баранів, яким все одно, куди їх ведуть: на пашу чи на заклання. Але він помилився в тому, що «эти козлы, которые мешают нам жить» насправді виявилися не козлами, не рабами і не плебеями. Насправді вони формують і становлять українську націю», - відзначив Юрій Романюк.

За його словами, Янукович і його «зграя міністрів клептоманів» забули, що стаття 5 Конституції України говорить: «єдиним джерелом влади в Україні є народ».

«Ось народ повстав, оскільки чітко визначився, що хоче рухатися до Європи, а не повертатися в старий концтабір під новою назвою СССР-2», - каже політик.

Окрім того він відзначає, що «маленькі українці» зуміли піднятися проти свавілля влади.

«Особливий респект і уважуха студентству, молоді. Дехто із них ще в 2010 і 2012 роках продавав своє майбутнє за 200 гривень. Тепер вони усвідомили, що це – не правильно. Сьогодні молодь уже не та», - каже Романюк.

Депутат вважає, що сьогодні в очах світової громадськості Янукович став «політичним лузером», його «політичні акції впали до рівня львівської каналізації».

Правда, Романюк відзначає, що у Януковича є ще один шанс, аби протриматися при владі до 2015 року – підписати 28-29 листопада у Вільнюсі договір про Асоціацію з ЄС.

Леся, 25.11.2013 14:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини