Міліція намагалася перешкодити встановленню намету

Приблизно півгодини тому працівники міліції намагалися перешкодити встановленню намету на Вічевому майдані. Аргументували це начебто відсутністю відповідного дозволу. Хоча на цьому місці дії громадська приймальна народного депутата України Олександра Сича і ще від 22 листопада є дозвіл на проведення акції протесту.

До речі, міліції доволі агресивно реагує, коли їх фотографують, хоча це не заборонено. Йдеться, зокрема, про майора міліції Ігоря Наливайка. Але деякі з цих осіб навіть на пред’явлення журналістського посвідчення відмовляються представитися. Багато тих осіб у цивільному.

На момент написання цих рядків відбувався виступ голови ОДА Василя Чуднова, який намагався виправдати дії Януковича та уряду. Реакцією були крики «ганьба» та свист.
На мітингу присутні депутати обласної ради Сергій Адамович, Василь Попович та Віктор Неміш.

Після виступу Василя Чуднова працівники органів внутрішніх справ почали поводити себе стримано і відійшли в бік. До речі, Чуднов заявив, що завтра на офіційному сайті ОДА начебто має бути заява , про відношення нашої області до процесів євроінтеграції.
На майдан збійльшується кількість людей, котрі прийшли висловити свій протест діям нашої влади, пише Стик.

Леся, 24.11.2013 20:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини